top of page

Medische zorg in Turkije

Turkije is een steeds populairder wordende bestemming voor medische toerisme vanuit westerse landen. Met name grote steden als Istanbul, Ankara, Izmir en Antalya zijn ware trekpleisters voor plastisch chirurgische ingrepen als haartransplantaties, neuscorrecties, facings of liposucties. In de afgelopen jaren zijn echter ook reguliere medische behandelingen zeer gestegen in populariteit. Zo zijn  vruchtbaarheidsbehandelingen (IVF, ICSI, IUI etc.), orthopedische, cardiologische en oncologische behandelingen  een veel voorkomende thema in de Turkse zorgsector. Dit is mede te danken aan de hoge concurrentie tussen zorgverleners en de voor u gunstige wisselkoers. Hierdoor is de medische expertise, technologie, apparatuur en bijkomende luxe er van het hoogste niveau tegen zeer scherpe prijzen.  Mediqle heeft een zeer uitgebreide netwerk bestaande uit de beste klinieken van Turkije en helpt u hiermee de beste zorg te krijgen tegen de laagste prijzen. Heeft u vragen neem dan contact met ons op!

Medische Behandeling In Turkije | Laagste Prijs Garantie

Medische Toerisme: Het geval van Turkije

Medische Toerisme Turkije Goedkoop, Plastische Chirurgie, Haartransplantatie, Neuscorrectie, Ooglid correctie, Liposuctie, Oog laser behandeling, Esthetische tandbehandelingen

Uit een onderzoek gepubliceerd in de Internatıonal Journal Of Health Management And Tourism (IJHMT) komt naar voren waarom Turkije een steeds populairdere bestemming is voor medische toerisme. Enkele interessante bevindingen zijn dat Turkije rankt als de nummer 2 van de wereld met het aantal geacrediteerde ziekenhuizen, en dat Turkije behoort tot de top 10 medische toeristische bestemmingen, wat voornamelijk komt door hoge expertise en technologie, bereikbaarheid, competitiviteit, voorzieningen en lage prijzen. Ook blijkt uit het onderzoek dat de kosten een belangrijke rol spelen in de populariteit van Turkije. De prijzen liggen veelal  met meer dan 50-75% lager vergeleken de Verenigde Staten en Europese landen, hiermee behoort Turkije tot een van de goedkoopste ter wereld. 

bottom of page