top of page

Haartransplantatie in Turkije

Een haartransplantatie in Turkije is een steeds populairder wordende term in de medische tourisme. Dat is dan ook niet gek want door de voor u gunstige wisselkoers en hoge concurrentie tussen zorgverleners is de medische expertise, technologie, apparatuur en bijkomende luxe er van het hoogste niveau tegen zeer scherpe prijzen. Mediqle beschikt over een van de grootste medische netwerken bestaande uit de beste haartransplantatie klinieken in Istanbul, Izmir, Ankara en Antalya Turkije, Hierdoor kunnen wij u helpen aan de beste expertise tegen de laagste prijzen. Bij ons kunt u terecht voor een pijnloze behandeling met een ongelimiteerde aantal grafts door middel van de FUE en FUE-CT technieken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat kost een haartransplantatie in Turkije istanbul

Medical tourism competition: The case of Turkey

Medische Toerisme Turkije Goedkoop, Plastische Chirurgie, Haartransplantatie, Neuscorrectie, Ooglid correctie, Liposuctie, Oog laser behandeling, Esthetische tandbehandelingen

Uit een onderzoek gepubliceerd in de Internatıonal Journal Of Health Management And Tourism (IJHMT) komt naar voren waarom Turkije een steeds populairdere bestemming is voor medische toerisme. Enkele interessante bevindingen zijn dat Turkije rankt als de nummer 2 van de wereld met het aantal geacrediteerde ziekenhuizen, en dat Turkije behoort tot de top 10 medische toeristische bestemmingen, wat voornamelijk komt door hoge expertise en technologie, bereikbaarheid, competitiviteit, voorzieningen en lage prijzen. Ook blijkt uit het onderzoek dat de kosten een belangrijke rol spelen in de populariteit van Turkije. De prijzen liggen veelal  met meer dan 50-75% lager vergeleken de Verenigde Staten en Europese landen, hiermee behoort Turkije tot een van de goedkoopste ter wereld. 

bottom of page