top of page
Kosten voor haartransplantatie en haarimplantatie behandeling in Istanbul Turkije. Bij mediqle werken wij enkel samen met de beste haartransplantatieklinieken waarbij de behandelingen worden uitgevoerd volgens de FUE Saffier, FUE-CT of DHI technieken.

Haartransplantatie in het buitenland

Haartransplantaties zijn een van de meest populaire cosmetische behandelingen, want wie wil er nou niet een volle haardos?
Helaas is het voor velen een dure behandeling en bovendien is het moeilijk om de juiste kliniek tegen de juiste prijs te kiezen. Je wilt het beste resultaat en iedereen beweert die te kunnen geven, dat kan natuurlijk niet altijd waar zijn.
Mediqle biedt voor beide problemen een oplossing. Via ons krijg je toegang tot de allerbeste behandelmogelijkheden in binnen- en buitenland met de laagste prijsgarantie. We zijn onpartijdig, hebben een van de grootste zorgnetwerken en werken alleen samen met de beste haartransplantatieklinieken!
Wij zijn een luisterend oor en staan ​​altijd voor u klaar. Ons doel is u te ontzorgen en u te helpen aan de beste zorg tegen de laagste prijs!

Wat is een Haartransplantatie?

Bij een haartransplantatie worden grafts oftewel stukjes levend weefsel met gezonde haarzakken geëxtraheerd (verwijderd) uit het huid van een donorgebied en vervolgens geïmplanteerd in het ontvangstgebied. Dit houdt in dat u uw eigen donor bent. Wanneer de overgeplaatste grafts zijn hersteld kunnen ze haren produceren op het ontvangstgebied, hierdoor worden kale plekken weer opgevuld met haar. 

Behandelingen
Kosten voor een FUE saffier of DHI behandeling in Istanbul. Mediqle geeft altijd de laagste prijs garantie en werkt alleen samen met de beste haartransplantatie klinieken.

FUE - Follicular Unit Extraction

Bij de FUE methode worden grafts geoogst uit het donorgebied doormiddel van kleine puncties (Ø 0, 6-1 mm). De geoogste grafts worden voorbehandeld, waarna ze geïmplanteerd in de met incisie gemaakte kanalen op het ontvangstgebied. Klik hieronder om ook meer te weten te komen over de FUE, FUE-CT, Saffier en ARTAS methodes!

Waarom Mediqle?

De #1 internationale zorgdienst

Laagste prijs garantie!

Alleen de  beste zorgverleners en  een van de  grootste netwerken

Snelle afspraken en wachtlijst bemiddeling

Persoonlijke hulp van A tot Z, U staat altijd op de eerste plaats!

Gratis - 100% transparantie en geen verborgen kosten

Waarom Mediqle
Kosten

Wat kost een Haartransplantatie?

Bij ons heeft u keuze uit de beste klinieken in binnen- en buitenland en heeft u altijd de laagste prijs garantie. De kosten van een haartransplantatie hangen van een aantal factoren af, de voornaamste hiervan zijn: waar u wordt behandelt en welke behandeling u neemt. Over het algemeen zijn de behandelingen in Turkije het goedkoopst ook is de expertise er van het hoogste niveau. Zie onze haartransplantatie kosten gids voor meer informatie m.b.t. de kosten en hoe u kosten kunt besparen. De kosten voor onze dienstverlening is voor u 100% GRATIS van begin tot eind bij gecontracteerde zorgverleners!

Voor een exacte kostenplaatje vraag geheel vrijblijvend een haar analyse met offerte aan!

Laagste prijs garantie!

Dezelfde behandeling bij dezelfde kliniek goedkoper ergens anders? Laat het ons weten en wij matchen de prijs!

Hoe werkt het?

Klik om te zien hoe het werkt en lees een van onze vele blogs onderin!

Hoe werkt het?
Starten

Vraag vrijblijvend een haaranalyse en offerte aan!

WIlt u geheel vrijblijvend een haaranalyse en offerte aanvragen, heeft u nog vragen, of wilt u beginnen met de behandeling? 

Neem contact op via ons contactformulier, vermeld daarin uw zorgvraag en wij regelen de rest!

Een haartransplantatie in het binnenland of buitenland?

 Mediqle helpt u bij kiezen van de beste haartransplantatieklinieken in zowel binnen- als buitenland. Wij beschikken namelijk over een van de grootste internationale zorgnetwerken en werken alleen samen met de beste klinieken.

Wanneer het aankomt om een behandeling in binnen- of buitenland te doen zijn de voornaamste vragen: Wat kost het? en, waar is de expertise beter?

Wij helpen u bij het beantwoorden van deze vragen. Wanneer we kijken naar de kosten dan wordt al snel duidelijk dat klinieken in bijvoorbeeld Turkije tot wel meer dan 80% goedkoper zijn dan in andere landen (zie hiervoor onze kosten gids). Ook wanneer we kijken naar de expertise is deze minstens net zo goed als niet beter dan elders.
Voor degenen die kiezen voor een haartransplantatie in het buitenland helpen wij u aan de beste klinieken tegen de laagste prijzen. Ook kunt u kiezen uit voordelige pakketten waarbij de prijs inclusief hotel en transfers zijn.


In sommige gevallen spelen er andere en wellicht belangrijkere factoren mee waardoor u toch kiest voor een behandeling in  omgeving. Dat is geen probleem! Want ook dan helpen wij u aan de beste haartransplantaties. 

Binnen- of Buitenland?

Een haartransplantatie in Turkije?

Wanneer het aankomt op haartransplantaties dan is Turkije wereldwijd de populairste bestemming. Dit is te danken aan voornamelijk twee dingen, Prijs en Kwaliteit.

 

Met name Istanbul is de ware hoofdstad van de haartransplantaties. Met het imago van medisch toeristisch trekpleister trekt Istanbul een van de beste artsen ter wereld aan en vestigen zich er vele klinieken. Hierdoor ontstaat er een atmosfeer van hoge concurrentie, waarbij klinieken zich van elkaar proberen te onderscheiden door steeds betere expertise en luxe aan te bieden tegen lagere prijzen. Dit is uiteindelijk ten gunste van de medische toerist. Alleen in Istanbul alleen al worden jaarlijks tienduizenden mensen ontvangen voor FUE, DHI, en FUT behandelingen.

Vooral medische toeristen uit het Verenigd Koninkrijk en Verenigde staten zijn onder de indruk van de FUE en DHI behandelingen, hier zijn de prijzen tot wel meer dan 5 keer zo duur dan een vergelijkbare behandeling in Istanbul. Ook vergeleken landen als Nederland, België, en Duitsland scheelt het al gauw duizenden euro’s en vele behandelingen aan ervaring. Hierdoor is er de afgelopen tijd ook in deze landen een sterke toename aan het aantal mensen dat een haartransplantatie in Istanbul laat verrichten.

FUE Haartransplantatie in Turkije ervaringen en recencies van patienten. Voor en na resultaten van haartransplantaties.

FUE VS. DHI VS. FUT 

Wat is het verschil tussen de FUE en DHI haartransplantatie methodes?

Er zijn verschillende soorten haartransplantatie methodes en varianten hiervan. Dit kan erg verwarrend zijn. Om u hierbij te helpen hebben we in het kort de drie voornaamste haartransplantatie technieken voor u tegenelkaar afgewogen.

Vraag persoonlijk advies aan!

Geheel vrijblijvend en snel geregeld! U vult de vragenlijst in en stuurt fotos van uw haar op.

Vervolgens adviseert een specialist u precies wat in uw geval de meest geschikte methode is, hoeveel grafts u waarschijnlijk nodig heeft en wat het gaat kosten.

FUE vs DHI vs FUT

FUT - Follicular Unit Transplantation

Voorheen werd vooral de FUT methode gebruik wat staat voor Follicular Unit Transplant. Bij de FUT methode wordt er uit het donor gebied (het achterhoofd) een geschikt stuk weefsel geselecteerd en verwijderd in de vorm van een lange dunne strip. Vervolgens wordt deze stuk weefsel onderverdeeld in kleine units waarna deze units kunnen worden geïmplanteerd in het ontvangstgebied. Het voornaamste voordeel van deze methode is dat het relatief goedkoop is, de extractie snel is en er via deze methode de meeste grafts gewonnen kunnen worden (tot wel meer dan 5000). Hierdoor is de FUT methode zeer geschikt voor het behandelen van een groot oppervlak. Een groot nadeel is dat bij FUT methode de patiënt er een lange horizontale streep als litteken aan overhoudt, wat overigens geen probleem hoeft te zijn als er lang haar gedragen wordt.

Voordelen 
•    Het is goedkoper
•    Haardichtheid neemt niet af in het donorgebied
•    Het oogsten van het haar gaat sneller
•    Via deze methode kunnen de meeste haarzakken worden geoogst

 

Nadelen
•    Een lang en zichtbaar litteken in het donorgebied
•    De herstelperiode is lang (10-14 dagen)

FUE - Follicular Unit Extraction

Medische ontwikkelingen hebben vandaag de dag geleid tot een populaire en minder invasieve ingreep genaamd de Follicular Unit Extraction. Hierbij wordt er uit het donorgebied een voor een Grafts (een klein stuk weefsel met 1-4 haarzakjes) geëxtraheerd met behulp van een instrument welke kleine puncties maakt met een diameter van 0,6 en 1mm. De verzamelde grafts worden voorbereid met behulp van een plasma oplossing en gesorteerd voordat de implantatie plaatsvindt. Vervolgens vindt de implantatie plaats, hiervoor wordt er m.b.v. incisies kleine kanalen geopend in een zo natuurlijk mogelijk patroon in het ontvangstgebied voordat de grafts worden geïmplanteerd. Het resultaat is een vaak natuurlijke ogende haarlijn met niet tot vrijwel niet zichtbare littekens in het donorgebied. 

Voordelen
•    Vrijwel geen zichtbare littekens
•    Geschikt voor mensen die kort haar willen
•    Sneller herstel t.o.v. FUT (ongeveer 1 week)
•    Groter oppervlak opvullen t.o.v. DHI haartransplantatie

Nadelen
•    Het is duurder dan de FUT-methode
•    Het is tijdrovend 

DHI - Direct Hair Implant

Er is nog een derde en nieuwere methode genaamd DHI. De DHI methode is erg vergelijkbaar met de FUE methode. Net als bij de FUE methode gebeurt de extractie volgens een Follicular Unit Extraction. Echter zijn er wel een aantal verschillen in de manier waarop de Grafts worden geïmplanteerd. Na de extractie worden de haren namelijk direct geïmplanteerd in het ontvangstgebied met een uniek en gepatenteerde implantatie pen genaamd een Choi Implanter Pen. Hierbij hoeven er geen kanalen geopend te worden op het ontvangstgebied. De incisie en implantatie van de graft gebeurt namelijk tegelijkertijd. Hierdoor is deze methode het minst invasief, en kan  de hoek en diepte van de graft beter bepaald worden. 

Voordelen
De voordelen zijn erg vergelijkbaar met de FUE methode
•    Meer haardichtheid mogelijk dan FUE (45-60 Grafts per cm² vs 80-90 Grafts cm²)
•    Sneller herstel
•    Meer controle over de hoek en diepte van implantatie

Nadelen
•    Vaak is deze methode het duurst
•    Geschikt voor een kleiner oppervlak t.o.v. FUE

BONUS: PRP - Platelets-Rich Plasma behandeling

Tegenwoordig is er een alternatieve en minder invasieve behandelmethode welke toeneemt in populariteit. Bij de PRP-methode wordt er Platelet-Rich Plasma oftewel bloedplaatjes-rijk plasma uit het bloed gewonnen en vervolgens geïnjecteerd in de hoofdhuid. Bloedplaatjes-rijk plasma bevat een hoge concentratie aan groeifactoren en proteïnes welke herstel stimuleren. Hierdoor kan de haardichtheid toenemen en kunnen de haren gezonder en dikker terug groeien.  Dit is veruit de goedkoopste methode en er is geen herstelperiode, hierdoor bent u dus ook niet beperkt in uw activiteiten. Het resultaat is echter niet direct zichtbaar en zijn er vaak meerdere behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Wat is de beste Methode?

Helaas is er geen methode die voor iedereen het meest geschikt is. De keuze hangt namelijk af van verschillende factoren, want ieder methode blinkt uit in zijn eigen aspect en geen patiënt is hetzelfde. De FUT methode is het goedkoopst en wordt vaak toegepast bij patiënten die lang haar hebben en een groot oppervlak willen opvullen. De FUE methode is goed geschikt voor patiënten met kort haar en die een groot oppervlakte willen opvullen. Doorgaans wordt deze methode vaak toegepast aan mensen met veel haaruitval en ouderen. De DHI methode daarentegen is zeer geschikt om de haardichtheid te vergroten en voor het opvullen van kleinere oppervlaktes, hierdoor wordt het ook vaker toegepast bij jongere patiënten. Tenslotte is er nog altijd de PRP behandeling, deze methode  vertoont echter geen direct zichtbaar effect en is vooral geschikt tegen haaruitval en het hebben van dichter, dikker, en gezonder haar op den lange duur.

Om erachter te komen hoe u het beste geholpen kunt worden en er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt, is een specialist het meest gekwalificeerd u hierbij te helpen.

Wat is uw vraag?

FAQ

Vraag een gratis offerte aan!

Heeft u vragen, wilt u een gratis haaranalyse en offerte, of wilt u een behandeling plannen?

Neem dan contact met ons op! Wij werken alleen samen met de beste zorgaanbieders met een laagste prijsgarantie!

bottom of page